Termeni si conditii
Maria Popa
Mananc sanatos facebook
Contact mariapopa.com
Mananc sanatos google plus
Legume de toamna la cuptor
Galbiori cu usturoi
Musaca
Praz cu masline la cuptor
Vinete umplute cu quinoa
Ghebe cu usturoi si mamaliga
Retete cu dovleac.
Supa delicioasa sau briose pufoase

Retete de sezonTermeni si conditii


 

1.Termenii si conditiile de utilizare 


1a. Termenii si conditiile de utilizare a site-ului

Termenii si conditiile de utilizarea a site-ului www.mariapopa.com (denumite in continuare

"Termeni si Conditii") stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita sau accesa

site-ul www.mariapopa.com (denumit in continuare "site-ul"). Utilizarea site-ului presupune acceptarea

in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza

acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte termenii si conditiile de utilizare.


1b.   Utilizarea serviciului " Meniul saptamanii"

Site-ul www.mariapopa.com este un site de informare, el niciodata nu va inlocui sfaturile unei persoane

de specialitate.

Serviciul " Meniul saptamanii"  poate fi o  sursa de inspiratie pentru  orice persoana interesata de  o dieta

variata si echilibrata. Nu reprezinta un regim alimentar si nu trateaza nici un fel de afectiuni ale

organismului. Scopul  serviciului "Meniul saptamanii" este de a furniza idei despre ce sa mancam in fiecare zi, fiind  folosit doar ca scop informativ,. Serviciul "Meniul saptamanii" nu va inlocui niciodata recomandarile unui medic sau ale unui nutritionist.


Obiectivul site-ului mariapopa.com este sa informeze publicul prin intermediul unor articole cat mai practice. Toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse pe site-ul www.mariapopa.com sau in orice alt produs care este realizat si promovat de mariapopa.com nu reprezinta activitate de consultanta medicala. Recomandam ca, inainte de a aplica aceste sfaturi la situatia dvs. particulara, sa cereti parerea unui specialist in medicina sau nutritie. Mariapopa.com nu poate fi facut raspunzator in nici o situatie, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor sau sfaturilor furnizate pe acest site.


Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului CSID, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.


2. Prelucrarea datelor cu caracter personal


Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.MariaPopa.com va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Prin Termeni si Conditii, Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime  a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.

Datele personale sunt furnizate de utilizatori in momentul participarii la campaniile organizate de www.mariapopa.com sau prin trimiterea de retete pe email-ul office@mariapopa.com. Datele colectate de la utilizatori se refera la: nume, prenume, numar de telefon si adresa de e-mail.

Conform legii 677/2001, utilizatorul isi poate exercita urmatoarele drepturi:

a)dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;

b)dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;

c)notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

d)  Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

Drepturile la care se face referire in alineatele a-c de mai sus pot fi exercitate prin intermediul unei  e-mail trimis la adresa office@mariapopa.com.


3.Drepturile de autor


Informatiile si materialele accesibile prin intermediul Site-ului, continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor, dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori  apartin site-ului MariaPopa.com si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al administratorilor site-ului mariapopa.com. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

Sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: “sursa: www.mariapopa.com”. Mariapopa.com isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.


4. Limitarea raspunderii


Www.mariapopa.com nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului.  In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa ii exonereze de raspundere pe administratorii si proprietarii site-ului www.mariapopa.com, pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.


5. Forta majora


Pentru caz de forta majora, www.mariapopa.com  si/sau operatorii, directorii, angajatii,  si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al www.mariapopa.com, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe www.mariapopa.com si/sau pe operatorii, directorii, angajatii si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea servicilor oferite de www.mariapopa.com sau orice alt aspect relationat  acestui site.


6.Modificarea Termenilor si Conditiilor


Www.mariapopa.com are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site-ul www.mariapopa.com ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului.


7. Litigii, drepturi si obligatii


Litigii, drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului www.mariapopa.com, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.